top of page

VACUUM BAGS - SPECIAL FILMS

Vis & zeevruchten

Smaak en aroma behouden zijn de belangrijkste redenen om vis en zeevruchten vacuüm te verpakken. Maar ook het voorkomen van indrogen en eventueel vriesdroging maakt het op deze manier verpakken zeer waardevol. Vanzelfsprekend is de kwaliteit van de vacuümzak bepalend voor het resultaat.

 

Met de Hevel vacuümzakken bent u verzekerd van een constante kwaliteit. Door de hoge glans ontstaat een perfecte presentatie van uw producten. Het vervliegen van het aroma en eventueel indrogen worden tot een minimum beperkt.

 

U kunt de producten, afzonderlijk verpakt in een vacuümzak, opslaan bij andere artikelen zonder risico van het vermengen van de aroma’s. Zeker voor gerookte visproducten is dit een belangrijk voordeel.

 

Verse en gerookte vis worden over het algemeen vacuüm verpakt. In de Hevel Super Export of de Hevel Premium vacuümzakken zal het resultaat het beste zijn.

 

Garnalen en andere zeevruchten kunnen met gas (M.A.P.) verpakt worden. Dit om het eventueel lek prikken van binnenuit tegen te gaan en om de producten mooi los in de verpakking te houden. Vacumeren met een dikkere kwaliteit vacuümzak kan natuurlijk ook.

bottom of page