top of page

Brood

Het gasverpakken (M.A.P.) van brood is al geruime tijd zeer populair. In de supermarkt liggen diverse soorten brood om thuis af te bakken.

 

Voor de zelfstandige bakker is het een uitgelezen kans om klanten te binden. Met verse broodjes volgens eigen recept hoeft de klant niet meer naar de supermarkt om fabrieksbrood te kopen.  

 

Bedrukt met eigen naam en logo krijgt de verpakking een luxe ambachtelijke uitstraling. Hetzelfde broodje mag hierdoor meer kosten. U kunt ook kiezen voor een standaard bedrukking. Hiermee bent u niet gebonden aan een minimale afname.

 

Ook de horeca maakt steeds meer gebruik van afbakbroodjes. Zo is er weinig afval en kan altijd een vers product op tafel gezet worden. Dit is een markt die door een aantal zelfstandige bakkers is onderkend. Zij leveren, veelal regionaal, diverse streekbroden gasverpakt (M.A.P.) aan de horeca. Zo zijn ze niet alleen afhankelijk van de winkelverkoop en de gasten in de restaurants vragen vaak waar dit heerlijke brood te verkrijgen is. Win win!

 

Met de Hevel Super Export Plus gas vacuümzakken is de houdbaarheid van broodproducten het langst.

bottom of page