top of page

Vleeswaren

Vleeswaren en worst worden vacuüm verpakt om indrogen te voorkomen en om de houdbaarheid te verlengen. Indien een vacuümzak van mindere kwaliteit wordt gebruikt, zal het product zijn smaak snel verliezen.

 

In de markt is het een trend om steeds goedkopere vacuümzakken (lees: steeds lagere kwaliteit) te gebruiken. Na verloop van tijd blijkt dat de kwaliteits- en smaakeisen van de klant niet meer worden gehaald. Dan wordt er gezocht naar een vaak duurder alternatief. Er wordt vergeten, dat een merk vacuümzak goede resultaten geeft, zonder dat er een investering nodig is.

 

Door de hoge glans van de Hevel Super Export vacuümzakken ontstaat een perfecte presentatie van uw vleeswaren. De zakken zijn niet gepoederd, wat samen met de uitstekende barrière zorgt voor minder indroging, een langere houdbaarheid en behoud van smaak.

 

Zowel vacumeren als gasverpakken (M.A.P.) wordt toegepast.

bottom of page