top of page

ASSORTIMENT

Vacuümzakken: 

Hevel produceert diverse types vacuümzakken. De meest bekende zijn de Hevel Super Export Plus en Super Export vacuümzakken, die wereldwijd bekend staan om hun helderheid, hoge rek en uitstekende sealeigenschappen. Vanzelfsprekend zijn de zakken niet gepoederd.

 

  • Dikte 60 tot 200 micron, breedte 70 mm tot 2000 mm.

  • Lengte 140 mm tot 5000 mm.

 

Hevelyn dieptrekfolies:

Een hoge rek en een lage vormtemperatuur garanderen een perfecte vorming en een hogere restwaarde in de hoeken. Folie voor vacumeren, wellen/garen tot +85ºC, steriliseren tot +120ºC en folie voor M.A.P. Diktes van 60 tot 280 micron.

 

M.A.P.: 

De Hevel zakken en folies voor gasverpakken geven een optimale bescherming door de uitstekende barrière-eigenschappen.

 

AA-5: 

Speciaal voor het verpakken van geschilde aardappelen en frites heeft Hevel de AA-5 vacuümzakken ontwikkeld. Het uittreden van zetmeel geeft minder problemen tijdens het sealen dan met gewone vacuümzakken. Ook het verkleuren wordt tot een minimum beperkt.

 

Wellen/garen:

De Hevel-X zakken en X folies zijn speciaal ontwikkeld voor het wellen en garen van producten, tot maximaal +85ºC.

 

Sous-vide koken / Steriliseren:

Het gedurende langere tijd garen van producten in bijvoorbeeld een combi-steamer, en het steriliseren en bereiden van producten gaat perfect in de Hevel-XS zakken en XS folies met een temperatuurbereik tot +120ºC.

 

Hevel GLX kleurbehoudende vacuümzakken:

Met de sensationele doorzichtige Hevel GLX vacuümzakken wordt het zgn. bruin verkleuren in een vacuüm verpakking aanzienlijk vertraagd. Zonder kunstmatige toevoegingen.

 

UV-barrière:

De Hevel ZX-003 vacuümzak is perfect voor producten die gevoelig zijn voor lichtinvloeden. Naast de UV-bescherming heeft de ZX-003 een uitstekende barrière voor optimaal vacumeren.

 

Liner bags/bag in box:

De Hevelyn liner bags zijn gebaseerd op PA/PE. De hoge barrière geeft langdurig optimale bescherming tijdens transport.

 

  • Diktes 60 tot 200 micron.

  • Maximale breedte 2200 mm.

 

Kaasrijping:

Kaas rijpen is een vak apart. Om een optimale controle tijdens het rijpingsproces te houden, heeft Hevel speciale zakken ontwikkeld. De constante kwaliteit garandeert een perfect eindproduct.

 

Kleuren en/of bedrukken:

Hevel kan vacuümzakken en folies produceren met flexodruk en tussenlaagse druk.

Hevel kan ingekleurde vacuümzakken en folies leveren in bijna iedere gewenste kleur.

bottom of page