top of page

Geld

Steeds meer nationale banken en geldtransporteurs wereldwijd ontdekken de voordelen van het vacuüm verpakken van geld. Een vast bedrag in munten of biljetten wordt samen met de handtekening van de controleur gevacumeerd. Als na transport blijkt dat de verpakking niet meer vacuüm is, dient deze verpakking te worden nageteld. Zo valt een behoorlijke (tijds)besparing te behalen.

 

De transporteur neemt alleen gesloten verpakkingen aan. De bank kan op deze manier snel zien of er tijdens transport iets gebeurd is en of een extra controle nodig is. De transporteur weet zeker dat het bedrag dat hij in ontvangst neemt voor transport ook daadwerkelijk meegegeven wordt. Als blijkt dat er iets niet in orde is en alle verpakkingen zijn nog gesloten, dan staat het transportbedrijf buiten alle verdenking.

 

Door het bedrukken van de vacuümzakken met een bandbedrukking of flexodruk, is in één oogopslag de afzender of transporteur te herkennen.

 

Het geld wordt 100% gevacumeerd, in de Hevel Super Export vacuümzakken, zodat het goed zichtbaar is als een verpakking niet meer gesloten is.

bottom of page