top of page

Vlees

Vlees wordt vacuüm verpakt om indrogen en verkleuren te voorkomen en om de houdbaarheid te verlengen. Ook het rijpen in de vacuümzak wordt door steeds meer vakmensen toegepast. Indien een vacuümzak van mindere kwaliteit wordt gebruikt, zal het product zijn smaak snel verliezen.

 

In de markt is het een trend om steeds goedkopere vacuümzakken (lees: steeds lagere kwaliteit) te gebruiken. Na verloop van tijd blijkt dat de kwaliteits- en smaak eisen van de klant niet meer worden gehaald. Dan wordt er gezocht naar een vaak duurder alternatief. Er wordt vergeten, dat een merk vacuümzak goede resultaten geeft, zonder dat er een investering nodig is.

 

Door de hoge glans van de Hevel vacuümzakken ontstaat een perfecte presentatie van uw vlees. De zakken zijn niet gepoederd, wat samen met de uitstekende barrière zorgt voor minder indroging, een langere houdbaarheid en behoud van smaak.

 

Ook de grote mate van terugkleuren en de minimale hoeveelheid drip maakt, dat u met de Hevel vacuümzakken aanzienlijk kunt besparen. Kleurgevoelig vlees wordt vaak in een vacuümzak met UV barrière verpakt. Dit alternatief voor de zilverfolie zak zorgt dat het vlees na het terugkleuren langer op kleur blijft.

 

Vlees wordt met name vacuüm verpakt.

bottom of page