top of page
ISO22000 certificaat nw.jpg

KWALITEIT

Vacumeren heeft als doel het product zo lang en zo goed mogelijk te conserveren, zonder verlies van smaak, kleur en geur.  De vacuümzak is een erg onderschat product, terwijl deze uiteindelijk mede bepalend is voor de kwaliteit van het eindproduct. Sinds 1975 ontwikkelt HEVEL VACUUM BV vanuit deze visie vacuümzakken en folie, die aan de laatst geldende internationale wet- en regelgeving voldoen.  In een hypermoderne fabriek wordt volgens de nieuwste technieken gewerkt aan topproducten, zodat de klant een optimaal resultaat kan behalen met vacumeren. Door alleen te werken met hoogwaardige grondstoffen is een constante kwaliteit gegarandeerd.  De inkt die wordt gebruikt voor het bedrukken en inkleuren, voldoet aan de laatste wet- en regelgeving.

 

VACUMEREN: Een fantastisch systeem om geld te besparen!


 

Hevel is gerechtigd het Europese symbool voor voedselveiligheid te  voeren. Dit houdt in, dat onze vacuümzakken volgens de aangescherpte EU regels, veilig zijn en direct met voedsel in aanraking mogen komen. De Hevel vacuümzakken en folies zijn niet gepoederd, bevatten geen weekmakers, geen PVC, en geen PVDC.

De unieke HEVEL kiemarme vacuümzakken, vanzelfsprekend alleen in buiskwaliteit (dus zonder zijnaden en niet gepoederd) worden geproduceerd volgens een speciaal proces, dat een kiemarme binnenzijde garandeert. O.a. door tijdens de fabricage pure schone lucht in de zakken te spuiten via een ABSOLUUTFILTER.

 

ISO 22000 - CERTIFIED-positive-RGB.jpg

Kwaliteitscontroles zijn volledig geïmplementeerd in de productie.
Hevel is officieel gecertificeerd door Lloyd’s Register Quality Assurance B.V.

bottom of page