top of page

De hoofdreden om kunstmest of lokaas te verpakken is om het aroma te behouden. Indien een vacuümzak van een lagere kwaliteit wordt gebruikt, zal het aroma door de zak heen vervliegen. Het gevolg is, dat de kunstmest en lokaas snel minder van kwaliteit worden. Ook het zogenaamde ‘zweten’ bij bijvoorbeeld Boleys is een veel voorkomend probleem. Dit kan eenvoudig worden voorkomen, door een goede vacuümzak te gebruiken als de Hevel Super Export of de Hevel Premium.

 

Met de Hevel vacuümzakken bent u verzekerd van een constante kwaliteit. Het ‘zweten’ en vervliegen van het aroma wordt tot een minimum beperkt. U kunt de producten, afzonderlijk verpakt in een vacuümzak, opslaan bij andere producten zonder risico van het vermengen van de aroma’s. Dus: De sterke geur blijft in de vacuümzak en zal daarom de omgeving niet ‘vervuilen’. Ook zal er geen vocht bij de producten komen, waardoor deze mooi los in de verpakking blijven en goed te verwerken zijn.

 

Over het algemeen wordt kunstmest slechts licht gevacumeerd of wordt de verpakking alleen dichtgeseald. Boilies en ander lokaas worden vaak gevacumeerd.

Kunstmest, Boilies en ander lokaas

bottom of page